2 Şubat 2009 Pazartesi

"FELL LIKE A STAR" *

B777'ler geldi oh ne güzel pek pek ala, lakin böyle mi planlamışlar? No,nada,niyet!
Hindistan Hava Yolları mı pakistan havayollarımı ne, bunlardan kiraladılar uçakları. Değiştiremiyolar. Böyle ellerinde kaldı zük gibi afedersiniz. Neyse ne, reklamdayım ben. Yeni büyükelçimiz Kevin Kostnır'ı getirdiler(adamın son 10 senedir oynadıı adam akıllı film yok denicek kadar az). Reklam çektirdiler. Şimdi ben aklımda sorularım var hemen sormak istiyorum.

(davullar gelsin)

1) Neden sönmekte olan bir yıldız getirip "Feel Like a Star" dersiniz? "Fell Like a Star" olmasın o??? Kvin abi artık bizim mahalleden biri mi ki? o nedenle mi?? AKP den milletvekili adayı olursa abimiz şaşmam valla. (herşey olur herşey!)

2)(öncelikle reklamı tikkatlice seyretmelisiniz)
One man!
One Plane!
vs. ile başlayan bir hollywood filmi ne kadar bayıktır..??.
en son bu gazlarla başlayan fragman sanırım cindy crawford ve baldwin'lerden(karıştırıyorum hepsini) birinin oynadığı filmdi(film boyunca cindy'nin kıçını görücem diye bekledim, baldwin'in kıçını görüp kapattım filmi, düpedüz sahtekarlık).

3)Kevin abimiz uçakta kitap okurken "feel like a star" cümlesinin altını çiziyor. Kevin(yada alter egosu kevin olan göbekli abi) kişisel gelişim kitabı mı okumaktadır? o kadar mı kendine güveni yoktur ki "I feel like a star" cümlesinin altını çizer?
Sabahları işe gitmeden önce aynanın karşısında durup "bugün melahat'a(yada melani'ye) çıkma teklif edicem." diyip ekler mi "ben çok güzelim, ben bir yıldızım!! yıldızım!! YILDIZIM ULANNN!" (risin up! back on the streets -fon müzii-) diye??

canımm eziiik..

4)Kevın abinin uçağa binmeden önce boardin kartını verdiği yer görevlisi ne kadar oynaktır?? bize neden denk gelmiyor? ben şahsen hiç denk gelmedim.Sen temel kotil'i THY nin başına geçir, ondan sonra böle oynak manitalar koy ortalığa. Nasıl muhafazakarlık bu. Bakışları ile soydu kevin'ı hatun.
Bu arada 0:33 de kevın abinin çaktırmadan kızcaazımızın kıça inceden kesik atmasını da gözden kaçırmayalım!

5) Bu arada kevın abi afedersiniz camış gibi uyuyakalır.Hostes Kızımız'da ne kadar düşünceliyse kitabın arasına ayıraç koyar ve akabinde eğilip, yere düşmüş olan kalemi alır.Aha tam bu sırada kevın rüyalar aleminden döner. bi kadar, kız önünde eğilmiş -valla bişi yapmıodum tadıyla bakar.- böyle açıklar durumu falan. Buraya kadar herşey softcore Porn senaryosu iken hostes bacımızın Kabinde ki yerine dönerken ki bakışlara dikkat "-ulan uyanmasaydı var ya! ulan bi uyanmasaydı var ya!" bakışları onlar.

6) Havalimanında kim fotoğraf çektirir?? Hani tamam çektirdin, Öyle karıma kızıma gelicek allahın adamı sarılıcak....! alter ego dantel ego dinlemem domaltırım şerefsizim.Şaka bir yana evet ya!! waddıfak?

Sonuç: Thy şu mesajı bana verdi abicim! Ne kadar luuuzaaaaa olursan ol! Thy de hostesler senlen cilveleşir..ben bunu anladım. Ha bi de uçakta kişisel gelişim kitabı okumak ta adettenmiş..feel like a starrrr rın rın rın rın rın rın

not: Uçaklarda neden sürekli olarak sadece best seller kitaplar okunur. Dikkatlice bakın etrafınıza...şov mudur?!!!?

bilemen!

1 yorum: